Announcement

Ditët kalojnë shpejt, OSCAL 2017 është duke ardhur…

logomain-2

Konferenca e parë vjetore ndërkombëtare në Shqipëri, Open Source Conference Albania, do të zhvillohet për të katërtin vit radhazi për të promovuar në një masë më të gjerë frymën e kulturës së informacionit të hapur, programet me kod burimor të hapur dhe lirinë e teknologjisë në tërësi. OSCAL organizohet më 13 & 14 maj 2017 pranë ambienteve të OFIÇINA dhe ...

Read More »

EU Day 2017- Konkursi i Artikullit më të Mirë

EU Day Poster- Konkursi i Artikullit me te mire 2017.

Në kuadër të Ditës së Europës 9 maj 2017, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) mbështetur nga European Movement International dhe Europe for Citizens Programme hap thirrjen për Konkursin e Artikullit më të Mirë. Ftohen të rinj, studentë, hulumtues, kërkues e gazetarë të rinj, të japin perspektivën dhe skenarët e tyre për Bashkimin Europian në 2025.   Për punimin e artikullit mund ...

Read More »

Dita Evropiane e Informimit Rinor -Europen Youth Information Day (EYID).

unnamed

Më 17 Prill 2017 ERYICA  do të festojë Europen Youth Information Day (EYID).Këtë vit, ERYICA do të lançojë një fushatë në rrjetet sociale lidhur me rolin e informimit rinor dhe besueshmërinë e informacionit që kalon tek të rinjtë në kohën e sotme. ERYICA fton të gjithë të rinjtë të marrin  një moment për të krijuar një memes në  gjuhën angleze që ...

Read More »

Forumi Rinor mbi refugjatët dhe emigrantët, në Shkup

timthumb-11

Afati i fundit për të aplikuar: 15 Mars 2017 E hapur për: student, kërkues të rinj dhe aktivist të interesuar për shkencat sociale nga Shqipëria, Austria, Bosnje Hercegovina, Kroacia, Republika Ceke, Hungaria, Mali i Zi, Polonia, Rumania, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia janë tëmirëpritur të aplikojnë. Tarifa për pjesëmarrje:  150 Euro Rreth Forumit Qëllimi i Forumit Rinor “Refugjatët dhe Emigrantë në Median e ...

Read More »

Aktivitet për krijimin e Partneriteteve Evropiane. Novi Sad, Serbi.

Novi_Sad_square

Puna me të rinjtë e fushës së sportit rrit përfshirjen dhe pranimin e diversitetit në Evropë. Datat: 4-12 Prill 2017 Qyteti: Novi Sad, Serbi Kërkohen 2 pjesëmarrës nga Shqipëria. Afati i aplikimit : 15 Mars 2017   Qëllimi i këtij aktiviteti  është zhvillimi i kapaciteteve  të të rinjve dhe ngritja e partneriteteve  për projektet e punës rinore sportive që trajtojnë ...

Read More »

Seminar Ndërkombëtar në Turqi. Vizato të ardhmen tënde!

ErasmusPlus

Datat e aktivitetit: 4-10 Maj 2017 | Odemis, Turkey Seminari Ndërkombëtar ka për synim shkëmbimin e praktikave më të mira me udhëheqësit e projekteve rinore  për zhvillimin e komuniteteve lokale. Ky seminar do të mbahet në Ödemis (Turqi) nga 4 deri 10 maj 2017 dhe do të mblidhen 30 pjesëmarrës nga 6 vende: Turqia, Italia, Greqia, Ukraina, Hungaria, Shqipëria. Projekti është ...

Read More »