Announcement

Shkollë Verore për Dizajn në Universitetin Maribor, Slloveni

customLogo

Shkollë Verore  për Dizajn 25 Qershor – 8 Korrik, 2017  Edhe pse studentët dhe të diplomuarit sot fitojnë njohuri cilësore nga fushat e tyre të studimit, ata kanë më pak njohuri dhe aftësi kur ballafaqohen me problemet komplekse. Një nga arsyet është se problemet komplekse nuk përshtaten me modelet e nxënësve të mësuar, një tjetër është se problemet komplekse më ...

Read More »

SOHO – Trajnim Evropian për Njerëzit Mbështetës të programit EVS

SOHO-European-Training-Course-for-EVS-Support-People-Romania

Kurs Trajnimi 17-21 Tetor 2017 | Suedi Afati i fundit i aplikimit është data 4 Shator 2017 SOHO ka për qëllim rritjen e cilësisë së projekteve EVS përmes zhvillimit të kompetencave thelbësore të personave mbështetës. Gjithashtu, ky trajnim do u ofron pjesëmarrësve të saj informacion të përditësuar mbi mundësitë e dhëna nga programi Erasmus +: Rinia në Veprim. Kursi i ...

Read More »

Trajnim në Turqi ” Dritë Horizonti”

call_for_participants_featured_image-720x3901-720x390

Kurs trajnimi 15-24 Qershor 2017. Akçakoca, Turqi Afati i aplikimit: 20 Maj 2017 Data e përzgjedhjes: 22 Maj 2017 Projekti ka për qëllim të fuqizojë të rinjtë me më pak mundësi si udhëheqës të komuniteteve të tyre përmes punëve krijuese, aktiviteteve ndërkulturore dhe duke u dhënë atyre mundësi për të zbuluar talentet e tyre. Trajnimi do të ndihmojë të rinjtë ...

Read More »

Kurs trajnimi EuroPeers, në Gjermani

bonn_top

Kurs trajnimi EuroPeers në Gjermani Datat: 2-6 Shtator 2017 Vendi: Bonn, Gjermani Afati i aplikimit: 28  Qershor 2017 Një kurs trajnimi për të rinjtë që kanë marrë pjesë në projektet Erasmus + Youth in Action dhe duan të ndajnë përvojat e tyre evropiane me kolegët e tyre. Përshkrim i përgjithshëm Keni qënë pjesë e një Shërbimi Vullnetar Evropian, apo keni marrë  ...

Read More »

Bursë studimi për studentët ndërkombëtarë në Universitetin Winnipeg

timthumb

Afati i aplikimit: 02 2017 E hapur për : studentët ndërkombëtarë Bursë: 3,500 $– 5,000 $ Universiteti i Winnipeg është një universitet publik në Winnipeg, Manitoba, Kanada që ofron programe studimi në nivelin Bachelor në fushat si:  Art, Biznesit, dhe Ekonomisë, Arsimit, Shkencës dhe Kinesiologjisë dhe Shëndetit të Aplikuar. Gjuha e përdorur në Universitetin e Winnipeg është gjuha angleze. Nxënësit duhet të kenë aftësi ...

Read More »

Trajnim në Hungari rreth Shërbimit Vullnetar Evropian.

aria-budapest

Kurs Trajnimi Europian për mbështetësit e programit EVS. Datat e aktivitetit: 11-15 Shtator 2017 Afati i fundit i aplikimit është data: 18 Qershor 2017 Ky aktivitet do të ofrojë informacion për pjesëmarrësit e saj në mundësitë e dhëna nga Programi Erasmus + Rinia në Veprim  Trajnimi është projektuar për ata që janë të përfshirë direkt në sistemin mbështetës rreth vullnetarizmit ...

Read More »