Announcement

Bursë studimi për studentët ndërkombëtarë në Universitetin Winnipeg

timthumb

Afati i aplikimit: 02 2017 E hapur për : studentët ndërkombëtarë Bursë: 3,500 $– 5,000 $ Universiteti i Winnipeg është një universitet publik në Winnipeg, Manitoba, Kanada që ofron programe studimi në nivelin Bachelor në fushat si:  Art, Biznesit, dhe Ekonomisë, Arsimit, Shkencës dhe Kinesiologjisë dhe Shëndetit të Aplikuar. Gjuha e përdorur në Universitetin e Winnipeg është gjuha angleze. Nxënësit duhet të kenë aftësi ...

Read More »

Trajnim në Hungari rreth Shërbimit Vullnetar Evropian.

aria-budapest

Kurs Trajnimi Europian për mbështetësit e programit EVS. Datat e aktivitetit: 11-15 Shtator 2017 Afati i fundit i aplikimit është data: 18 Qershor 2017 Ky aktivitet do të ofrojë informacion për pjesëmarrësit e saj në mundësitë e dhëna nga Programi Erasmus + Rinia në Veprim  Trajnimi është projektuar për ata që janë të përfshirë direkt në sistemin mbështetës rreth vullnetarizmit ...

Read More »

A e dini se çfarë është Shërbimi Vullnetar Europian?

evs-image

Shërbimi Europian Vullnetar (European Volunteer Service -EVS)  është një program për të rinj të moshës 17-30 vjeç  dhe mund të specifikohet si një përvojë punë vullnetare. Ky program i mundëson  të rinjve nga shtetet anëtare të BE-së dhe ballkanit të përfitojnë një periudhë të shërbimit vullnetar në një vend tjetër evropian , duke kontribuar në zhvillimin e komunitetit lokal dhe ...

Read More »

Thirrje për Aplikim Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN

download

Thirrje për Aplikim Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA), me mbështetjen e Komisionit Europian, Agjencia Ekzekutive për Arsimin, Kulturën, Mediat Audiovizive, në kuadër të programit Jean Monnet “Policy Debate with Academic World” prezanton Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN).   Ndërkohë që Shqipëria po përgatitet drejt hapit tjetër të afërt të rrugëtimit në BE, atë të hapjes së negociatave për anëtarësim, rritet nevoja e ...

Read More »

Apliko tani dhe fito 500.000 ALL!​​

site

ADISA MOBILE APP Në kuadër të Javës së Inovacionit 13-21 Maj, ADISA organizon një konkurs për ideimin dhe zhvillimin e aplikacionit më të mirë lidhur me shërbimet publike. Aplikacioni ka për qëllim të informojë qytetarët për 420 shërbime publike, si dhe të mundësojë rezervimin e biletës për marrje shërbimi pranë sportelit të dedikuar ADISA/ ZVRPP Tiranë. Afati i fundit të ...

Read More »

Trajnerët dhe trajnimi në fushën e rinisë – Ndryshimet dhe sfidat

Diverse People and Training Concepts

Diverse People and Training Concepts  Kurs Trajnimi 9-13 Tetor 2017 | Pragë, ÇEKI Ky aktivitet mbështet trajnerët aktive në nive lokal dhe / ose nivel kombëtar në fushën e rinisë. Trajnimi  është projektuar për të nxitur të menduarit kritik dhe aftësinë për t’u marrë me ndryshimet dhe sfidat në fushën e rinisë lidhur me aspektet civile dhe politike të punës ...

Read More »