Announcement

Bashkohu me skuadrën e DocuTIFF!

13244790_1744307145789758_6972476343162466418_n

DocuTIFF kërkon të rinj aktivë e të buzëqeshur të cilët kanë dëshirë t’ia dedikojnë kohën e tyre të lirë organizimit të aktiviteteve të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar, përgjatë 1 jave; 1 – 8 Qershor 2016. Një mundësi e mirë për të qenë në kontakt me të ftuarit, artistët, gazetarët, publikun, filmin. Bëhu pjesë! Të gjithë të interesuarit ju lutem ...

Read More »

Karta Rinore Evropiane së shpejti dhe në Francë

13112418_1058355807561065_82512024_o

Franca bëhet pjesë e European Youth Card Association. Së shpejti të gjithë të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane, do të  perfitojnë nga zbritjet e cmimeve dhe në France. The European youth card shows up in France! You have between 12 and 30 years. You’re curious and love to travel. The European youth card is made ...

Read More »

Keni një ide të re?! Konkursi ICT

13084093_1058348117561834_846964660_n

Do you want to be part of a 6 month free workspace at betahaus | Berlin, a trip to the Silicon Valley as well as 5K cash and a stay in the incubator of TechCode in Shanghai or Beijing? Apply now: http://www.betapitch.net/tirana/

Read More »

Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act!

Media-Human-mobile.The development of global communications. Communication in mobile and internet networks

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 38 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14 – 30 ...

Read More »

Thirrje për vullnetarë EVS në Cracow, Poloni.

InfoPack-Strim-1

Youth Act fton të gjithë të rinjtë e interesuar të aplikojnë për projtekte EVS. Organizata Polake STRIM me një experience 15 vjeçare me projekte  rinore, ka hapur thirrje për vullnetarë nga vendet e ndryshme të Europës dhe Ballkanit, nëpërmjet programit European Volunteer Service. Youth Act Center si organizatë partnere  ofron mundësinë për të rinjtë shqiptarë për të aplikuar dhe për ...

Read More »