Announcement

Thirrje për vullnetarët në 2018 FIFA World Cup në Rusi

FIFA

Afati fundit 30 Korrik 2016 Regjistrimi për t’iu bashkuar Programit Volunteer FIFA World Cup tashmë është e hapur. Kjo është një mundësi që vjen një here në jetë për mijëra njerëz nga Rusia dhe e gjithë bota, për të qënë pjesmarrës në organizimin e e FIFA WORLD CUP 2018 dhe në FIFA Confederations Cup 2017  si edhe për të kontribuar ...

Read More »

Call for applications

116945

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Rinisë dhe Sportit ne Serbi, me mbështetjen e OSBE-së në Shqipëri dhe Serbi, organizojnë për të dytin vit rradhazi Shkëmbimin Rinor me përfaqësues nga organizata rinore shqiptare dhe serbe. Aplikoni në një eksperiencë unike, në datat 4 – 10 Korrik 2016, ku kryefjala do të jetë mësimi ...

Read More »

Programi i të mësuarit “Europe Youthful” – Edicioni i Ballkanit Perëndimor

call_for_participants_featured_image-720x3901-720x390

Kurs Trajnimi 3-8 Tetor 2016 | Prishtina, KOSOVA Aktiviteti u ofron praktikuesve të punës rinore një hapësirë për të shqyrtuar dhe në mënyrë kritike të reflektojnë qasje të ndryshme ndaj Evropës përmes identitetit, vlerave dhe pjesëmarrje aktive, dhe për të promovuar idenë e Evropës si një mundësi. »Evropa është një identitet, një ide, një« ideal.Komisioni -European: » Një narrativ i ...

Read More »

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI – “ICT YOUTH CAMP”

unnamed

Partnerët Shqipëri fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të apasionuar/a në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, të shprehin interesin e tyre për pjesëmarrje në “ICT Youth Camp”. “ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi ...

Read More »

Shkëmbim Rinor – Street Talk: Walls vs. Walls

call-for-participation

Jeni gati për të thyer barrierat nëpërmjet krijimtarisë tuaj? Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë dhe Shërbimi Kombëtar për Rininë në bashkëpunim me organizatën rinore Talk. France dhe Zyrën Franko-Gjermane për Rininë kanë kënaqësinë të hapin thirrjen për shkëmbimin rinor “Walls vs. Walls” me pjesëmarrës nga Shqipëria, Franca dhe Gjermania. Ky exchange është një mundësi unike për të gjithë artistët ...

Read More »

Njoftim për studentët e interesuar për mbrojtën e gjuhës së huaj nga teste ndërkombëtare, për pranim në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e arsimit të lartë

16-05-13-07-12-53big_banner_logo_mas_web

Në bazë të Udhëzimit Nr.52, datë 03.12.2015 “Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e arsimit të lartë”, dokumenti i njohjes së gjuhëve, mund të jetë një certifikatë, diplomë apo dëshmi, e lëshuar nga subjekte të njohura nga Ministria e Arsimit ...

Read More »