Announcement

Kërkohen 3 pjesëmarrës nga Shqipëria

kerkes-shqiptare

  Urgjente! Kërkohen pjesëmarrës nga 3 Shqiptarë për një trajnim në Beograd, Serbi. Trajnimi do të ketë pjesëmarrës nga Spanja, Polonia, Lituania, Italia, Rumania, Bullgaria, Turqia dhe Greqia Projekti do të zhvillohet në datat  22 Qershor deri më  29 Qershor 2016. në Beograd/Serbi Projekti  quhet ” Koalicioni kundër mobingut ” , ka për qëllim për të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me ...

Read More »

Hungarian Festival

fotó: Pozsonyi Roland

Më 12 Korrik 2016, do të prezantohet në festivalin më të madh të Hungarisë, sistemi më i ri i zbritjeve të Kartës Rinore Evropiane në Budapest. Mund të gjeni bashkangjitur një video të realizuar gjatë aktviteteve të festivalit. Festivali do të mbahet nga 12 deri më 17 Korrik 2016, në liqenin Velence (40 min. nga Budapesti). Bileta e Festivalit do ...

Read More »

Vende vakante – Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian

administrata

Departamenti i Administratës Publike hap procesin e aplikimit për pozicionet e lira në Njësitë e Rrjetit të Integrimit Evropian në të gjitha ministritë. Po kërkojmë individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara procesin e antarësimit në BE duke dhënë kontributin e tyre si pjesë e rëndësishme e një skuadre profesionale. Nëse ke dëshirë t’i bashkohesh kësaj thirrje ...

Read More »

Mundësi punësimi

latest-jobs-opportunity-at-

Vendi i punës : Tirana ( kliko këtu për të parë adresën e Pagë Fikse + bonuse në bazë të performancës. Data e fillimit : Vendoset sipas marrëveshjes Lloji I  kontratës : -Kohë plotë Jeni të interesuar për të qënë agjent shitjeje? Ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, objektiv dhe ambiciozë për t’u bashkuar me ekipin tonë të shitjes ...

Read More »

Thirrje për vullnetarët në 2018 FIFA World Cup në Rusi

FIFA

Afati fundit 30 Korrik 2016 Regjistrimi për t’iu bashkuar Programit Volunteer FIFA World Cup tashmë është e hapur. Kjo është një mundësi që vjen një here në jetë për mijëra njerëz nga Rusia dhe e gjithë bota, për të qënë pjesmarrës në organizimin e e FIFA WORLD CUP 2018 dhe në FIFA Confederations Cup 2017  si edhe për të kontribuar ...

Read More »

Call for applications

116945

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Rinisë dhe Sportit ne Serbi, me mbështetjen e OSBE-së në Shqipëri dhe Serbi, organizojnë për të dytin vit rradhazi Shkëmbimin Rinor me përfaqësues nga organizata rinore shqiptare dhe serbe. Aplikoni në një eksperiencë unike, në datat 4 – 10 Korrik 2016, ku kryefjala do të jetë mësimi ...

Read More »