Njoftime

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

One-Year-Paid-Internship-with-the-Red-Cross

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq Afati i aplikimit:  10 Janar 2017 E hapur për: kandidatët me diplomë Master dhe interes në aksione humanitare  Pozicioni shpërblehet me kontratë një-vjeçare Përshkrim Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq Kombëtar dhe Gjysmëhënës së Kuqe të punojnë së bashku në mbarë botën për të ndihmuar njerëzit të gjejnë familjarët e tyre të ...

Read More »

Thirrje për Praktikë Janar-Mars 2017

Poster- Thirrja per praktike  janar-mars 2017

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë t’ju njoftojë për mundësinë për të aplikuar për një praktikë 3-mujore duke filluar nga janari i vitit të ri 2017. Kjo mundësi është e hapur për të gjithë të rinjtë e interesuar për t’u bërë pjesë e një eksperience pune, duke u angazhuar në fusha si: kërkimi shkencor, zbatimi i projekteve të ndryshme, realizimi  i ...

Read More »