Author Archives: Sabina Borakaj

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Qendra Youth Act dhuron libra të Shtëpisë Botuese Dudaj

Qendra Youth Act dhuron libra nga Shtëpia Botuese Dudaj Sot në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me Temë: “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”. Të pranishëm në këtë aktivitet së bashku me stafin e Youth Act ishin ...

Read More »

Aktivitet në shkollën e mesme “Sandër Prosi”

58790349_2339975256324086_6909699985160273920_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 26.04.2019, në shkollën e mesme “Sandër Prosi” u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Gjatë këtij aktiviteti morën pjesë rreth 20 nxënës të cilët ishin të interesuar, gjithashtu ndanë dhe idetë e tyre mbi temat e ...

Read More »

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

58113441_1035485170174144_7529740495010922496_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre ...

Read More »

VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR ECIN SËBASHKU DREJT INTEGRIMIT EUROPIAN

rsz_dsc_0982

Forumi i parë i Rrjetit Tematik Rajonal dhe Konferenca Vjetore e ALDA – ishte një moment shkëmbimesh midis aktorëve të Ballkanit Perëndimor të angazhuar në avancimin e procesit të pranimit në BE për vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ky event u organizua në datat 26-27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” me rreth 70 pjesëmarrës duke përfshirë përfaqësues të organizatave të ...

Read More »

Bërja e axhendës Europiane më shumë miqësore me vendet e Ballkanit Perëndimor

rsz_dsc_1045

Forumi i Rrjetit Tematik Rajonal në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe” u mbajt në datat 26 dhe 27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”. Ky event u ndoq nga më shumë se 70 pjesëmarrës, përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj nga Shqipëria dhe vendet e Ballkanit Perëndimor, ku patën mundësinë për të shkëmbyer  mënyra ...

Read More »