Author Archives: Sabina Borakaj

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Vlorë

Vlore_8

Në datën 31 Maj 2019, në një atmosferë tejet të ngrohtë, të krijuar në sajë të mbështetjes së drejtuesve të Qendrës Rinore Vlorë, të mësuesve të letërsisë si dhe të nxënësve bashkëmoshatarë të skuadrave konkurruese, u zhvillua Konkursi Rajonal për qytetin e Vlorës. Në përfundim të kësaj faze të Konkursit, vendi i parë i shkoi skuadrës së Gjimnazit “Ali Demi”, ...

Read More »

Qendra Youth Act viziton Spitalin Pediatrik | Tiranë

IMG_3232

Dje në datë 29.05.2019 , në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, u zhvillua aktiviteti me temë “Vizitë në  Spitalin Pediatrik“. Rreth 15 nxënës të shkollave të mesme të përfshira në këtë projekt, së bashku me stafin e Qendrës Youth Act , vizituan për pak kohë fëmijët e shtruar në pavionin e përgjithshëm të Spitalit Pediatrik. ...

Read More »

“Vullnetarizmi dhe Karta Rinore Evropiane ” | Qendra Social Komunitare Roskovec

60359083_2278141092504869_3443157173897527296_n

Në datë 16 Maj 2019, nxënësit e shkollës “Adem Vrapi”, morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga Qendra Social Komunitare,Roskovec  në bashkëpunim me Qendrën Youth Act pë të informuar të rinjtë mbi Vullnetarizmin dhe përfitimet që kanë nga Karta Rinore Evropiane. Aktiviteti u  zhvillua në kuadër të ciklit të aktiviteteve për Javën së Evropës 🇪🇺, fokusi i së cilës ishin të rinjtë, ...

Read More »

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Berat

Berat_konkursi11

Në qytetin e Beratit, në datën 23 maj 2019, u zhvillua Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët”.  Në këtë ngjarje morën pjesë gjashtë skuadra nga katër shkolla të mesme të qyteti të Beratit, dy gjimnaze publike, gjimnazi “Babë Dudë Karbunara” dhe gjimnazi “Kristaq Capo” si dhe dy shkolla jopublike të mesme, shkolla “Irfan Ngjeqari” dhe ...

Read More »

Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e mesme Besnik Sykja

60140285_287605168794713_8009110444981616640_n

Në datën 06 Maj 2019, Qendra Youth Act ka zhvilluar trajnimin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”, Tiranë. Ky trajnim është zhvilluar në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili ka si qëllim angazhimin e të rinjve në programe të ndryshme Europiane. Rreth 25 nxënës pjesëmarrës, të ndarë në ...

Read More »

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Petro Nini Luarasi

60266333_857394781292547_7858332770492219392_n

Në datë 02.05.2019 Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë ” Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në Shkollën e mesme “Petro Nini Luarasi”. Në këtë aktivitet u angazhuan rreth 25 nxënës të cilët morën informacion më të detajuar rreth vullnetarizmit dhe aktiviteteve konkrete të cilat do të zhvillohen ...

Read More »