Author Archives: Sabina Borakaj

Konferencë: Puna Rinore Dixhitale | Vienë

vienna

Seminar / Konferencë Datat: 27-30 Nëntor 2017 Vendi: Vienë, Austri Afati i fundit për të aplikuar: 5 tetor 2017 Kjo konferencë do të bëjë bashkë rreth 100 – 120 punëtorë të rinisë dhe palët e interesuara nga Europa dhe do të krijojë një hapësirë për të ekzaminuar konceptin e punës rinore dixhitale nga kënde të ndryshme. Konferenca do të njoftojë për zhvillimet aktuale ...

Read More »

Program akademik në Vienë | Shkurt 2018

stock-photo-st-stephens-church-112868985

Shkollë dimërore për Studime Historike Kulturore “Zbulimi i Modernitetit ” Vendi: Vienë / Austri Datat: 3 – 16 Shkurt  2018 Afati i fundit për të aplikuar: 30 Nëntor 2017 Shkolla dimërore për Studime Historike Kulturore do të zhvillohet në Vienë, kryeqytetin e ish Monarkisë së Habsburgut ( dhe Austrisë së sotme) ku gjurmët e kulturës së shquar të shekullit 19 dhe fillim shekulli ...

Read More »