Author Archives: Sabina Borakaj

Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e mesme Besnik Sykja

60140285_287605168794713_8009110444981616640_n

Në datën 06 Maj 2019, Qendra Youth Act ka zhvilluar trajnimin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme “Besnik Sykja”, Tiranë. Ky trajnim është zhvilluar në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili ka si qëllim angazhimin e të rinjve në programe të ndryshme Europiane. Rreth 25 nxënës pjesëmarrës, të ndarë në ...

Read More »

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Petro Nini Luarasi

60266333_857394781292547_7858332770492219392_n

Në datë 02.05.2019 Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me temë ” Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në Shkollën e mesme “Petro Nini Luarasi”. Në këtë aktivitet u angazhuan rreth 25 nxënës të cilët morën informacion më të detajuar rreth vullnetarizmit dhe aktiviteteve konkrete të cilat do të zhvillohen ...

Read More »

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Qendra Youth Act dhuron libra të Shtëpisë Botuese Dudaj

Qendra Youth Act dhuron libra nga Shtëpia Botuese Dudaj Sot në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me Temë: “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”. Të pranishëm në këtë aktivitet së bashku me stafin e Youth Act ishin ...

Read More »

Aktivitet në shkollën e mesme “Sandër Prosi”

58790349_2339975256324086_6909699985160273920_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 26.04.2019, në shkollën e mesme “Sandër Prosi” u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Gjatë këtij aktiviteti morën pjesë rreth 20 nxënës të cilët ishin të interesuar, gjithashtu ndanë dhe idetë e tyre mbi temat e ...

Read More »

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

58113441_1035485170174144_7529740495010922496_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve. Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”. Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre ...

Read More »

VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR ECIN SËBASHKU DREJT INTEGRIMIT EUROPIAN

rsz_dsc_0982

Forumi i parë i Rrjetit Tematik Rajonal dhe Konferenca Vjetore e ALDA – ishte një moment shkëmbimesh midis aktorëve të Ballkanit Perëndimor të angazhuar në avancimin e procesit të pranimit në BE për vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ky event u organizua në datat 26-27 Shkurt 2019 në Tiranë pranë SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” me rreth 70 pjesëmarrës duke përfshirë përfaqësues të organizatave të ...

Read More »