Author Archives: Arber Mustafa

Programi Masterit & Internshipit në SHBA

MIP-WEB

Fondacioni i Zhvillimit Shqiptaro Amerikan (AADF), ka krijuar programin Master & Internship për të siguruar  profesionistëve të rinj shqiptarë dhe menaxherëve të rinj një mundësi unike për praktika profesionale dhe program master në fushën e studimeve të Arsimit , Menaxhimit, TIK dhe Inovacion, Menaxhimit të Projekteve, Sipërmarrje, turizmi kulturor dhe eko-turizmi. Për të lehtësuar zhvillimin e një ekonomie të qëndrueshme dhe ...

Read More »

Aplikoni për praktikë në të gjithë botën vetëm me një CV

timthumb-1-1

Afati 11 Dhjetor 2016 E hapur për: studentët të gatshëm për të bërë praktikën në kompanitë kryesore ndërkombëtare Kostot: të gjitha praktikat janë të paguara   Përshkrimi Entrypark është një pjesë e Komunikimeve Potentialpark që bashkëpunon me punëdhënësit global dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar mundësi dhe mbështetje për studentët në marrjen e ...

Read More »

Kamp Informatike në Varshavë

timthumb-5

Afati I  fundit për aplikim: 25 Nëntor 2016 E hapur për: Gazetarë dixhital, bloggers dhe aktivistë CSO nga Shqipëria,Armenia, Azerbaxhani, Belarus, Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Ceke, Estonia, Finlanda, Georgia, Greqia, Hungaria, Italia, Kazakistani, Kosova, Kirgizstan, Latvia, Lituania, Maqedonia, Moldova, Mali I Zi, Poloni, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Zvicra, Taxhikistan, Ukraina. Vendodhja: 15-17 Shtator, 2017, Varshav Poloni   Përshkrimi: 2 ditë kamp informatike ...

Read More »

Sesioni Informues mbi Shërbimin Vullnetar Evropian!

cn

Qendra  Youth Act në bashkëpunim me U.S Embassy Youth Council , organizuan ditën e enjte më datë 20. 10.2016 në orën 16:30  tek Godina e Inovacionit një sesionin informues mbi Shërbimin Vullnetarë Evropian (EVS), mundësitë që ky program ofron, si edhe  u prezantua Karta Rinore Evropiane, përfitimet që të rinjtë mund të kenë në përdorimin e saj. Gjithashtu dy vullnetarët ...

Read More »

Bursë studimi në Universitetin FORDHAM, NY, SHBA

Fordham_University_5737205

Zyra e Pranimit të Universitetit Fordham ofron një numër të bursave në bazë të meritave dhe nevojave financiare që paraqet çdo studentë në formularin e aplikimit. Bursa International Loyola vihet në dispozicion të studentëve me rezultate të larta akademike të shkollave të mesme të vlerësuara nga testimi SAT. Çmimi është 12.500 $ / vit. Nuk ka asnjë formë të veçantë ...

Read More »

Mësoni Turqisht Falas!

A-New-Design-300x158

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm??? Tashmë vullnetarë tanë turq (EVS)  janë këtu për ju… Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂  Informacion mbi kursin: Kursi do të zhvillohet një herë në javë, në ambjentet e godinës së Inovacionit (IHUB). Duke qënë se vullnetarët tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze. Takimi i dytë do të bëhet ...

Read More »