Author Archives: admin

EYCA EXCHCANGE PROGRAMME 2016

1

Youth Act Albania, përfundoi me sukses vizitën studimore në organizatën pritëse Allianssi në Helsinki. Kjo vizitë u zhvillua në kuadër të EYCA EXCHCANGE PROGRAMME 2016. Qëllimi kryesor i këtij aktiviteti ishte shkëmbimi i praktikave më të mira ndërmjet dy organizatave që implementojnë Kartën Rinore Evropiane. Duke shkëmbyer eksperiencat midis njëri tjetrit zhvilluam ide te reja mbi zhvillimin e kartës në ...

Read More »

Takim mbi Antikorrupsionin me nxënësit e shkollës se mesme Said Najdeni Peshkopi

19-04-2016_peshkopi_1

Ne kuander të fushatës ndërgjegjësuese të projekt Të rinjtë kundër korrupsionit u organizua një diskutim i hapur me nxënësit e shkollës ‘Said Najdeni’ të qytetit të Tiranës. Nxënësit e përzgjedhur për këtë projekt shkëmbyen ide mbi format e korrupsionit në Shqipëri dhe dhanë shembuj konkret mbi rastet e fundit të dëgjuara në media. Sipas tyre ky ishte një fenomen që ...

Read More »

Youth Act is part of International Peace Youth Group

logox2youthact

Youth Act Center is a non-profit organization, which aims to empower youth to take an active role in their lives, family, society, education, economy, environment, and political development. Youth Act has just joined International Peace Youth Group and will be contributing to the ongoing development of sustainable and effective programs for IPYG members. YAC will be engaged on different activities  ...

Read More »

Dita Botërore e Shëndetit

12939308_497183460471753_197219728_n

Karta Rinore Evropiane nëpërmejt Youth Act Albania u bë pjesë e aktivitetit në Parkun e Madh të Liqenit në Ditën Botërore të Shëndetit – 7 Prill. Ky aktivitet i organizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Organizata Botërore e Shëndetit kishte për synim sensibilizimin  e qytetarëve ndaj Diabetit. Gjatë kësaj dite u zhvilluan aktivitete të ndryshme  si prsh: këndi ...

Read More »

Njoftim për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act!

Media-Human-mobile.The development of global communications. Communication in mobile and internet networks

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 38 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14 – 30 ...

Read More »

Thirrje për vullnetarë EVS në Cracow, Poloni.

InfoPack-Strim-1

Youth Act fton të gjithë të rinjtë e interesuar të aplikojnë për projtekte EVS. Organizata Polake STRIM me një experience 15 vjeçare me projekte  rinore, ka hapur thirrje për vullnetarë nga vendet e ndryshme të Europës dhe Ballkanit, nëpërmjet programit European Volunteer Service. Youth Act Center si organizatë partnere  ofron mundësinë për të rinjtë shqiptarë për të aplikuar dhe për ...

Read More »