Author Archives: admin

Mundësi punësimi

latest-jobs-opportunity-at-

Vendi i punës : Tirana ( kliko këtu për të parë adresën e Pagë Fikse + bonuse në bazë të performancës. Data e fillimit : Vendoset sipas marrëveshjes Lloji I  kontratës : -Kohë plotë Jeni të interesuar për të qënë agjent shitjeje? Ne jemi në kërkim të kandidatëve entuziastë, objektiv dhe ambiciozë për t’u bashkuar me ekipin tonë të shitjes ...

Read More »

Thirrje për vullnetarët në 2018 FIFA World Cup në Rusi

FIFA

Afati fundit 30 Korrik 2016 Regjistrimi për t’iu bashkuar Programit Volunteer FIFA World Cup tashmë është e hapur. Kjo është një mundësi që vjen një here në jetë për mijëra njerëz nga Rusia dhe e gjithë bota, për të qënë pjesmarrës në organizimin e e FIFA WORLD CUP 2018 dhe në FIFA Confederations Cup 2017  si edhe për të kontribuar ...

Read More »

Call for applications

116945

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Rinisë dhe Sportit ne Serbi, me mbështetjen e OSBE-së në Shqipëri dhe Serbi, organizojnë për të dytin vit rradhazi Shkëmbimin Rinor me përfaqësues nga organizata rinore shqiptare dhe serbe. Aplikoni në një eksperiencë unike, në datat 4 – 10 Korrik 2016, ku kryefjala do të jetë mësimi ...

Read More »

Programi i të mësuarit “Europe Youthful” – Edicioni i Ballkanit Perëndimor

call_for_participants_featured_image-720x3901-720x390

Kurs Trajnimi 3-8 Tetor 2016 | Prishtina, KOSOVA Aktiviteti u ofron praktikuesve të punës rinore një hapësirë për të shqyrtuar dhe në mënyrë kritike të reflektojnë qasje të ndryshme ndaj Evropës përmes identitetit, vlerave dhe pjesëmarrje aktive, dhe për të promovuar idenë e Evropës si një mundësi. »Evropa është një identitet, një ide, një« ideal.Komisioni -European: » Një narrativ i ...

Read More »

MASTER NDËRKOMBETAR NË BRUKSEL

logo

Jeni duke kërkuar për një eksperiencë 3-mujore  për të fituar aftësitë profesionale në menaxhimin e projekteve të BE-së? APLIKONI  në programin IMES, që do të mbahet nga Shtatori në Dhjetor! Afati i fundit 20 Qershor. Programi IMES (INTERNATIONAL MASTER IN EUROPEAN STUDIES) Eshtë projektuar për ata që duan të fitojnë, në një periudhë të shkurtër kohore, kompetenca të specializuara dhe aftësi për t’u bërë ...

Read More »

Histori Suksesi ne Slloveni!

blblbl

Youth Act Center u përfaqësua nga dy  vullnetarë në Konferencën Europiane mbi politikat që zbatohen në luftën kundër alkoolit e cila u mbajt në Ljubjane, Slloveni. Në këtë konferencë e cila kishte si pjesëmarrës rreth njëqind të rinj nga gjithë Europa e jo vetëm (ishin prezentë dhe dy të rinj nga Azia dhe Afrika) u mësuan dhe praktikuan informacione dhe ...

Read More »