Aerial Drone Albania (Workshop & Demostrim Live)

17 Janar 16:00–18:00

Vendi: Godina e Inovacionit,Rr. Papa Gjon Pali II, 1001 Tirana, Albania

Në këtë takim do të kemi mundesinë të njihemi dhe të diskutojmë mbi aspektet teknologjike, ligjore edhe artistike të përdorimit të dronëve, me Aerial Drone Albania, kompaninë e parë në Shqipëri e cila ofron shërbimin më profesional për video dhe fotografi ajrore në fusha te ndryshme si: kinematografi, reklama televizive, , promovim turizmi dhe arkeologjie, agrikulturë, real estate.

Por jo vetëm kaq, përdorimi I dronëve së fundmi po përdoret gjithnjë edhe më shumë në misione shpëtimi dhe zbulimi të forcave te policisë, zjarrfikseve por edhe në mjedise të rrezikshme ku është e vështirë për të arritur.v